Strona Główna | Forum | Zaloguj

Menu
Strona Główna
Forum
Kontakt
Użytkownicy
Ekipa strony
Grupy
Szukaj
FAQ
Rejestracja
Klan #SoH'
Klanowicze
Regulamin
Mecze
Serwer
Fragmovie
Fragmovie vol. 2
Osiągnięcia
Historia
Zaloguj


Loguj automatycznie


Rejestracja
Zapomniałem hasła
Zapomniałem nazwy użytkownika

Kto jest Online
Buttony

Strona komixu klanu #SoH', rysowanego przez WnUcZa


Batalion - jeden z najlepszych serwisów o Call of Duty



Zobacz temat - Uruchamianie MP CoD2

Odpowiedz do tematu    Forum Soldiers of Honour CoD:UO & CoD4:MW Clan -> Pomoc Techniczna
BadyJesus
*Przyjaciel



Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 536
Skąd: Mszana Dolna

Post21 Gru 2005 21:09 Odpowiedz z cytatem
 
Mam dziwny problem. Klikam na ikonkę multi cod2 niby pojawia sie czarny ekran tak jakby wchodzilo do gry a tutaj nagre wywala mnie spowrotem do windows Neutralny żadnego błędu dosłownie nic dodam że mam pirata a cod2 sp chodzi bezproblemowo i plynnie;/
_________________


Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

CZARNA_MAMBA
#Klanowicz



Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 510
Skąd: Wroclaw

Post21 Gru 2005 22:16 Odpowiedz z cytatem
 
Chcialbym ci pomoc, ale nie wiem jak. Jednak mimo wszystko mam rade dla ciebie- napisz na jakims konkretnym forum, bo tutaj to chyba zagladam tylko ja Smutek
_________________
Bum tarara... bum tarara...bum tarara...


<-- o czym teraz myslisz he?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bad
~Banned



Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 27
Użytkownik zbanowany
Skąd: Radomsko

Post21 Gru 2005 23:32 Odpowiedz z cytatem
 
Nie tylko Ty mamba Oczko
Bady ja Ci wysle cod2 pirata i zobaczymy czy moj pirat ci pojdzie mimo ze mam juz oryginal Oczko Jak ci pojdzie to bedzie zajeeee....fajnie Szeroki uśmiech
Pozdro ziomy Zaskoczenie
_________________


GoD' ''' Is The My New Power !
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wilek
@Administrator



Dołączył: 11 Lut 2005
Posty: 117
Skąd: Włocławek

Post22 Gru 2005 10:29 Odpowiedz z cytatem
 
Może to nie pomoże, ale spróbujmy...
Jest to config z ustawonymi najmniejszymi detalami. Wrzuć go do main/players/{GRACZ}/

Otwórz go i skopjuj zawartość albo kliknij prawym -> "Zapisz element docelowy jako"
_________________
bababa


Ostatnio zmieniony przez Wilek dnia 23 Gru 2005 13:33, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
BadyJesus
*Przyjaciel



Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 536
Skąd: Mszana Dolna

Post22 Gru 2005 20:13 Odpowiedz z cytatem
 
niestety nie pomogło ale THX...dziwi mnie to że po instalacji gdy dam na właściwości folderu CoD2 pokazuje mi 119 plików i 19 folderów...Neutralny a Badowi np. więcej myślę że gra po prostu się źle zassała
_________________


Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Bad
~Banned



Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 27
Użytkownik zbanowany
Skąd: Radomsko

Post24 Gru 2005 13:33 Odpowiedz z cytatem
 
Heh Bady mi sie pokazuje 535 juz plikow a mialem 525 tylko ze mi sie juz z 50 plikow dosciagalo do tej zwyklej wiec raczej nie moglem zessac 400 plikow tymbardziej ze rzadko gram !
Bady jakby co to bedziemy w kontakcie Szeroki uśmiech
_________________


GoD' ''' Is The My New Power !
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fredi
~User



Dołączył: 13 Lip 2011
Posty: 1

Post13 Lip 2011 08:29 Odpowiedz z cytatem
 
Wcześniej gra chodziła normalnie ? Może to problem ze sterownikami do karty graficznej
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu Forum Soldiers of Honour CoD:UO & CoD4:MW Clan -> Pomoc Techniczna


Strona 1 z 1


Copyright © 2006 - 2007 by Wilek. Powered by phpBB Group. Protected by BOWI Group